Herken jij deze klachten bij jezelf?

 • Een opgeblazen gevoel?
 • Een vlekkerige of vale huid?
 • Steeds moe of heb je last van stemmingswisselingen?
 • Gewichtstoename?
 • Veel behoefte aan suikerrijk- en zout eten?
 • Niet lekker in je vel zitten?
 • Een lage weerstand?
 • Lukt het niet om af te vallen?
 • Een verzwakt immuunsysteem?

DAN IS EEN DETOX SAPPENKUUR VAN ANGIE’S ECHT IETS VOOR JOU!

 

 

 

Ons lichaam voert dagelijks allerlei afval- en gifstoffen af die via onze voeding, maar ook van buitenaf (zoals  rooklucht, uitlaatgassen en straling) ons lichaam binnenkomt. Dit natuurlijke reinigingsproces is in staat veel van deze afval- en gifstoffen te verwerken en op te ruimen, maar helaas worden niet alle gifstoffen altijd volledig afgevoerd en er dus klachten kunnen optreden.

Chemicaliën in onze voeding, uitlaatgassen, bacteriën, en virussen zijn vervuilers waartegen ons lichaam dagelijks moet vechten. Heb je je ooit afgevraagd wat het effect is van deze stoffen? Word jij ’s morgens wel eens moe of suf wakker, heb je weinig energie, kun je de dingen slecht onthouden, ziet je huid er grauw en vaal uit. Heb je geregeld last van ontstekingen of is het eigenlijk best slecht gesteld met je lichamelijke conditie?

Dit zijn slechts enkele effecten die de vervuilers op ons lichaam kunnen hebben. Hoe pakken we deze vervuilers aan? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig door middel van ons lichaam een grote schoonmaakbeurt te geven. Met andere woorden detoxen ofwel ontgiften!

TOE AAN EEN DETOX? NEEM CONTACT OP VIA HET ONDERSTAANDE FORMULIER.

Kies jouw sapkuur:

1 dag €35,- 6 flessen + 1 shot
3 dagen €105,- 18 flessen + 3 shots
5 dagen €160- 30 flessen + 5 shots
7 dagen €205,- 42 flessen + 7 shots
Bestellen kan in de winkel, via de website of telefonisch.

Vragen? Neem contact op via info@angiesjuicebar.nl of bel 06 – 41 464 390

  Reviews

  Heerlijke smoothies en een super service! Echt een aanrader ! Wij komen er zeker nog terug.

  Beste Juicebar in Delft! De sapjes en shots zijn altijd vers. Angie laat je erg welkom voelen en weet ook veel over gezonde voeding. De vegan taartjes van SUE die ze heeft zijn ook zeker een aanrader 🙂

  Afgelopen week een sappenkuur, van 3 dagen, bij Angie's Juicebar gedaan. Erg enthousiast over en kan het iedereen aanraden! Je krijgt veel informatie en tips over de kuur opgestuurd en Angie is goed bereikbaar voor vragen en advies. Sapjes waren super lekker en ik zit weer vol nieuwe energie :)!